avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda auto

Buna seara,verificand contul de la Taxe si Impozite pt sectorul meu,am observat ca am o amenda auto din August 2014,la momentul acela nu detineam un autotursim,rareori am condus masina unui apropiat. Din ce stiu,am avut 3 amenzi mari si late care au fost platite,suma amenzii din cont nu coincide cu niciuna din cele 3.
As dori sa stiu unde as putea verifica aceasta amenda intrucat nu stiu sa fi luat o amenda in acea perioada,poate ma insel
In detaliile amenzii scrie asa : Nr. matricola:2118Tip:76 Amenzi auto PF SeriePV:CP NumarPV:6824644 DataPV:03.07.2014 Valoare:180.00

Se poate deduce de aici pentru ce anume a fost amenda data?
Cel mai recent răspuns: selciuk , utilizator 22:09, 21 Noiembrie 2015
Aveti dreptul sa solicitati la serviciul debite in urmarire sa va prezinte dosarul
Servicul debite de care institutie apartine? Pot face asta la Taxe si Impozite si la Politia Rutiera?
Trebuie neaparat sa aflu intrucat am stat si am calculat foarte bine toate situatile si nu exista posibilitatea sa fi luat amenda in 2014!
la taxe si impozite + puteti sa ii intrebati de citatia pe care trebuia sa o primiti in privinta amenzi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri procura speciala pt "evitarea" taxei de mediu. Rih85 Rih85 Buna ziua. Am o nelamurire cu privire la ce am facut (sper sa nu fie prea tarziu) in urma cu 4-5 zile. Pe scurt am vandut o masina Daewoo Nubira euro 2 unui om ... (vezi toată discuția)
Plate taxe primarie Chasm Chasm Buna ziua, Am primit documentul informativ privind taxele locale. La fiecare tip de taxa; (40) IMPOZIT CLAIDIR (31) TEREN FOLOSINTA (43) IMPOZIT ... (vezi toată discuția)
Impozit auto gabrieltgg gabrieltgg imposibilitatea achitarii impozitului din cauza amenzi circulatie din 2006 (vezi toată discuția)