BUNA ZIUA
am o datorie in valoare de 6500 de lei la un card de cumparaturi .
Nu am reusit sa o achit si a fost trimisa creanta catre un execuutoriu judecatoresc.
Acum 3 luni cand am primit instiintarea ca sunt sub executarea creantei mi s-au verificat conturile la mai multe banci. pe cele deschise s-au blocat soldurile, am fost la judecatoria de pe langa tribunalul de care apartin si am facut o declaratie sa imi fie oprita cota de 33% din salariu.
Dupa 3 luni de poprire pe salariu. am ramas fara job. ulterior m-am angajat. acum fix 1 luna. Am fost in acest timp plecat si nu am reusit sa ajung la judecatoria de pe langa tribunalul de care apartin sa fac o noua declaratie cu privire la noua societatea de care apartin.
intrebarea mea este. Daca in momentul procedurii de verificare a conturilor , judecatorul a trimis la mai multe banci instiintari cu privere la numele meu pt a-mi pune oprire pe conturi. in momentul respectiv la una dintre bancile la care s-a facut instiintarea nu figuram cu cont deschis. acum la noua societate am deschis cont la banca X. vroiam sa stiu daca primul salariu de la noua societatea care v-a intra in contul bancii X va fi afectat integral. adica banca are dreptul sa informeze judecatorul cu privire la contul meu nou deschis. Urmeaza sa ma duc sa declar la judecatorie pt a-mi opri cota parte de 33% din salariu. insa dilema mea este daca acum, primul salariu v-a fi afectat, multumesc!
Executare silita
iuliana18
Buna ziua, am si eu o problema cu un executor judecatoresc. Din cauza unui credit neachitat am primit executare silita, A trimis la angajator dosarul in luna ... (vezi toată discuția)