avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... POPRIRE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

POPRIRE

BUNA ZIUA
am o datorie in valoare de 6500 de lei la un card de cumparaturi .
Nu am reusit sa o achit si a fost trimisa creanta catre un execuutoriu judecatoresc.
Acum 3 luni cand am primit instiintarea ca sunt sub executarea creantei mi s-au verificat conturile la mai multe banci. pe cele deschise s-au blocat soldurile, am fost la judecatoria de pe langa tribunalul de care apartin si am facut o declaratie sa imi fie oprita cota de 33% din salariu.
Dupa 3 luni de poprire pe salariu. am ramas fara job. ulterior m-am angajat. acum fix 1 luna. Am fost in acest timp plecat si nu am reusit sa ajung la judecatoria de pe langa tribunalul de care apartin sa fac o noua declaratie cu privire la noua societatea de care apartin.
intrebarea mea este. Daca in momentul procedurii de verificare a conturilor , judecatorul a trimis la mai multe banci instiintari cu privere la numele meu pt a-mi pune oprire pe conturi. in momentul respectiv la una dintre bancile la care s-a facut instiintarea nu figuram cu cont deschis. acum la noua societate am deschis cont la banca X. vroiam sa stiu daca primul salariu de la noua societatea care v-a intra in contul bancii X va fi afectat integral. adica banca are dreptul sa informeze judecatorul cu privire la contul meu nou deschis. Urmeaza sa ma duc sa declar la judecatorie pt a-mi opri cota parte de 33% din salariu. insa dilema mea este daca acum, primul salariu v-a fi afectat, multumesc!
Cred ca cel mai bine ar fi sa luati legatura cu executorul judecatoresc si sa ajungeti la o intelegere , depuneti adeverinta de venit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer bancar în contul greșit. eroare a băncii Dygfyu Dygfyu Buna ziua, am o problema. Am depus banii pentru cardul de cumpărături de la Banca X timp de două luni. Astăzi am primit un mail cum ca de 2 luni nu am ... (vezi toată discuția)
Executare silita iuliana18 iuliana18 Buna ziua, am si eu o problema cu un executor judecatoresc. Din cauza unui credit neachitat am primit executare silita, A trimis la angajator dosarul in luna ... (vezi toată discuția)