avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Consecinte neplata TVA la timp?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Consecinte neplata TVA la timp?

Buna ziua,

Imi poate spune cineva ce se intampla in cazul in care nu se face plata TVA la timp ?

Se va plati mai mult de jumatate din suma datorata la termen iar diferenta in maxim doua luni(in functie de incasari).
Nu conteaza penalitati majoratri etc. Ma intereseaza eventualele agravari ale situatiei(conturi blocate, controale anaf, etc.)
Sa va intarzia maxim doua luni.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:13, 3 Decembrie 2015
Proprire pe cont se poate intampla oricand.
Faceti o adresa de esalonare la fisc in care le specificati ca aveti probleme financiare si urmeaza sa platiti in rate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in sistem real si facturare canada FilipB FilipB Buna ziua. Am infiintat un PFA si mi s-a ivit ocazia sa am un client din Canada. M-ar interesa cum se procedeaza cu facturarea. Am nevoie de ceva acte in ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca si fiscul danadaia danadaia Buna ziua Am un credit pe persoana fizica la o banca.Am deschisa o firma,un srl.Daca am datorii la fisc pt firma ,acesta poate sa blocheze contul in care ... (vezi toată discuția)
Tva intercomunitar Tereza1973 Tereza1973 Buna ziua, Am o intrebare , in ultimi 5 ani am emis facturi fara TVA pentru clientii din Europa , pentru ca am intrat in \\" cercul \\" intercomunitar din ... (vezi toată discuția)