avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu profesional PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu profesional PFA

Buna ziua,
Incerc sa deschid un PFA cu sediul profesional in apartamentul in care locuiesc. Acesta a fost cumparat prin programul Prima Casa. Am obtinut aprobarea bancii pentru sediul profesional, dar acum am nevoie si de acordul Ministerului Finantelor Publice, Directia generala de trezorerie si datorie publica. Imi puteti spune asupra ce ar trebui sa isi dea acordul ministerul finantelor? Exista cumva posibilitatea sa imi refuze cererea? Cred ca acordul acesta e necesar din cauza garantiei statului din cadrul creditului Prima Casa, dar nu sunt sigura. Ma puteti ajuta, va rog?

Alte discuții în legătură

Sediu social la un imobil achizitionat prin programul prima casa lucian05 lucian05 As dori sa inregistrez o societate comerciala cu sediul social la un imobil achizitionat in 2016 prin programul Prima Casa dar banca nu isi da acordul ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu firma in apartament prima casa. de unde iau acordul? ina_enache ina_enache Buna ziua Ma confrunt cu o mare dilema si nu stiu de unde sa cer sfat. Am dat zeci de telefoane si de fiecare data am fost redirectionata catre alta ... (vezi toată discuția)