avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de crestere copil si concediu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de crestere copil si concediu

Buna ziua, am si eu o intrebare. daca am contract pe 4 ore pot beneficia de indemnizatie crestere copil si concediu? la ce sumna m-as incadra avand in vedere ca am un salariu pe cartea de munca de 550 lei? cu cate zile inainte de nastere se poate intra in concediu? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: marianabarbuceanu2 , utilizator 14:55, 24 Noiembrie 2015
Este greu de dat un raspuns exact, intrucat ar trebui sa stim exact veniturile nete primite in ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului.

Daca din calcul reiese o valoare a indemnizatiei sub 600 lei, atunci veti primi 600 lei .
inca o intrebare. Tocmai ce am aflat ca in luna mai 2015 am fost trecuta cu concediu fara plata. Ar trebuii sa nasc pe la sfarsitul lunii mai 2016. Mai beneficiez de indemnizatie tinand cont ca o luna este concediu fara plata?
Daca toata luna mai 2015 sunteti trecuta in CFP , atunci nu veti beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Va multumesc pentru raspuns
din fericire mi s-a spus ca nu e o luna intreaga in fara plata. e o saptamana. Deci asa beneficiez de indemnizatie nu?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului MARINELA2 MARINELA2 Buna ziua. Numele meu este Marinela si ma confrunt cu o dilema. Am aflat ca sunt insarcinata si nu stiu daca pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Gravide nyikon_17 nyikon_17 Buna ziua, sotia mea nu a lucrat in ultimele 12 luni si deja e gravida in luna a 5-a, in scimb eu in ultimele 12 luni am o intrerupere de maxim 2 saptamani. ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului homerbos homerbos Salut .. am revenit cu o intrebare care a inceput sa ma macine de cateva zile si nu gasesc raspuns ... Prietena mea a aflat acum 3 zile ca este insarcinata ... (vezi toată discuția)