Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti unde trebuie sa depun o contestatie privind un dosar de executare silita pentru neplata rovinietei eu am domiciliul in sector 2... mentionez ca au trecut 4 ani si 8 luni de la savarsirea faptei.
multumesc anticipat
Si eu am contestat la Judecatoria Ploiesti o executare silita pentru o rovinieta din 2011 , si s-a respins actiunea , Desi aceeasi executare a fost acceptata pentru un alt judecator.Chiar am avut argumente si si prezentare, frumos formulate, gasite din alte procese pe internet.Dar si timp pierdut si cheltuiala, degeaba.Daca nu citeam pe internet pe avocat.ro ca nu e legal si valabil PV de amenda, plateam amenda si gata. Asa ca acuma am platit si la tribunal, am pierdut si timp si e tot ca ei.Probabil ca anularea PV si a executarii silite e valabila numai pentru unii.Asta e justitia la noi, m-am convins.Daca nu e valabil PV , cum poate fi valabila executarea silita? eu nu pot sa inteleg...
Conform hotararii ICCJ , PV trimise prin posta care nu aveau semnatura olografa sunt NULE.Dar Judecatoria Ploiesti nu a tinut cont de acesta hotarare, desi am anexat-o la dosar.
Nulitatea procesului verbal respectiv, trebuia constatata printr-o hotarare judecatoreasca.
Procesul verbal respectiv, nu inseamna ca este nul de drept.
Acesta este motivul pentru care ati pierdut.
Trebuia prima data sa solicitati constatarea nulitatii acelui proces verbal pentru motivele aratate in decizia ICCJ, apoi dupa obtinerea hotararii judecatoresti de constatare a nulitatii puteati face contestatia la executare.
Nu m-as hazarda sa spun ca ar fi putut fi ceruta constatarea nulitatii procesului -verbal in cadrul actiunii de contestare a executarii silite, deoarece exista un termen de 15 zile in care trebuie sa va incadrati cu contestarea procesului-verbal respectiv.