Am citit art. 409 din codul de procedura civila, dar nu sunt deloc lamurita in ceea ce priveste poprirea realizata asupra unui veniturilor unui salariat incadrat pe salariul minim pe economie.
Am un angajat, incadrat cu 8 ore/zi, salariul minim 1050.
Am primit o adresa de infiintare a popririi de la un BEJ, asupra veniturilor salariatului in cauza.
1. Pot face aceasta poprire, respectiv 1/3 din salariul net al angajatului, fara nici o restrictie?
2. Daca obtine si venituri din diurna..cum fac aceasta retinere, avand in vedere ca se face doar o situatie a diurnelor, acestea neintroducandu-se pe statul de plata?
3. Daca salariatul in cauza beneficiaza de sporuri/prime care cresc valoarea netului incasat, pot sa ii fac aceasta retinere cf calculului 1/3 x venitul net total incasat(doar daca depaseste salariul min net)?
Multumesc!
Intrebarea mea e daca pot face retineri asupra veniturile unui salariat, atata vreme cat acesta este incadrat cu salariul minim pe economie. Multumesc!
Doamnă, legea zice că nu se poate face reținerea dacă venitul este mai mic decât salariul minim. Implicit, dacă venitul salarial respectiv este chiar salariul minim, se poate face reținerea cuantumului de 1/3, este logic.
E interpretabila prevederea, nu intrebam daca nu aveam nelamuriri.
In ce conditii salariul unui angajat este sub salariul minim pe economie? Mi se pare ilogic.
Ma gandeam ca poate se refera la faptul ca un angajat este incadrat cu norma partiala si atunci salariul acestuia este sub 1050, salariul minim pt un angajat cu norma intreaga.
Dacă lucrează 2 ore pe zi are un venit sub salariul minim, există un milion de alte venituri de natură salarială sau pensie, al căror cuantum este sub salariul minim net .
Nu este decoc interpretabilă, Legea este extrem de clară. Doar dacă este sub salariul minim se reține mai puțin. Salariul minim nu este sub salariul minim niciodată.