avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cont bancar pe pfa in strainatate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cont bancar pe pfa in strainatate

Buna ziua,

Asa avea nevoie de ceva lamuriri privind deschiderea unui cont bancar in UE. Functionez ca si PFA si doresc sa vand pe Amazon. Problema este ca cei de la Amazon nu accepta conturi bancare din Romania, motiv pentru care ma intereseaza daca este legal sa deschid un cont pe PFA la o banca din UE si ce obligatii fiscale imi revin in acest caz.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Legatura fiscului cu bancile puncuskaa puncuskaa cum si de unde afla fiscul daca deschid un cont bancar (am 5 conturi blocate si mereu deschid una la o alta banca si se blocheaza dupa aprox 2 luni) (vezi toată discuția)
deschidere cont bancar pentru profesie liberala dragoscosmin23 dragoscosmin23 Buna ziua. Sint medic si am obtinut de la Administratia Financiara certificatul de inregistrare fiscala sub forma: Nume Prenume- Medic CNP: ... (vezi toată discuția)
Conturi bancare cabinet de avocat ContSters33395 ContSters33395 Buna ziua, In ultima vreme au aparit ca ciupercile produse bancare adresate persoanelor fizice independente sub forma unor conturi bancare care sunt ... (vezi toată discuția)