avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită leasing
Discuție deschisă în Executare silită

leasing

Buna ziua,
Am avut un contract de leasing financiar (pe firma) pentru achizitionarea unui autoturism, am platit o parte din rate, intre timp aceasta mi s-a luat si vandut si, am mai ramas cu o suma de plata (neacoperita). Pe parcurs, mi s-au trimis multe somatii de plata valorice (mai multe decat sunt stipulate in contract), sume la care mi s-au aplicat multe penalitati.
Va rog mult sa-mi spuneti daca e corect sa platesc aceste penalitati si restul datoriilor neacoperite prin vanzarea autoturismului.
Voi depune contestatie la tribunal dar vreau sa stiu punctul dstra de vedere (baza legala).
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2015
marmih, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita - leasing auto- urgent! vera.sandu vera.sandu cum ma poate executa o firma de leasing atata timp cat eu am predat masina inapoi in 15.11.2008? nu au trimis nici o somatie sau notificare timp de un an si 4 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract leasing simoione simoione Buna ziua! Ma confrunt in prezent cu o problema juridica si as vrea sa vad cateva pareri inainte de a lua o decizie . Firma mea are incheiate doua ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unui contract de lesing auto nicolau viorel nicolau viorel La data de 28.02.2008 am incheiat cu o firma de leasing un contract pentru achizitionarea unui autoturism, cu avans 30% si fara rata reziduala, pt. o perioada ... (vezi toată discuția)