avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice SEAP si COMERTUL ELECTRONIC
Discuție deschisă în Achiziţii publice

SEAP si COMERTUL ELECTRONIC

Avand in vedere faptul ca transmiterea documentelor prin SEAP se face in forma electronica, atat de catre autoritatea contractanta, cat si de catre ofertant, ma intreb daca in aceasta situatie le sunt aplicabile prevederile legale referitoare la semnatura electronica, la comertul electronic etc.
Exista vreo conditie de forma si validitate pe care trebuie sa o indeplineasca un document transmis prin intermediul faxului
? Dar pentru cel trensmis prin e-mail?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 14:44, 23 Iulie 2009
Da, sa fie inregistrate si confirmate primirea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile de forma ale unui document transmis prin fax sai email Silvia  Aldea Silvia Aldea Exista vreo conditie de forma si de validitate pe care trebuie sa o indeplineasca un document scris transmis prin intermediul fax-ului? Acceasi intrebare este ... (vezi toată discuția)
Problema interpretare hg 1061/2008 Ana Poppa Ana Poppa Buna seara, In masura timpului dvs., va rog sa ma ajutati cu interpretarea urmatorului paragraf din HG 1061/2008: \" dupa semnare si stampilarea ... (vezi toată discuția)
Cerere de oferta online ContSters179234 ContSters179234 Buna ziua, Paticip la o procedura de achizitie publica cerere de oferta cu modalitate de desfasurare online. In fisa de date nu se specifica daca ... (vezi toată discuția)