In timp ce ma aflam la servici,patronul societatii,m-a lovit dandu-mi 4 palme,mi-a adus injurii si cuvinte obscene.Mentionez ca am depus plangere la politie.Am si certificat medico legal,dar fara zile de ingrijire medicala.Martori nu am pentru ca,au plecat din preajma mea.La politie patronul a declarat ca nu m-a lovit.Sustine ca a tipat la mine,iar eu m-am speriat si din acest motiv mi s-a facut rau. Ce sanse am daca merg in instanta?Pot cere daune morale???
Daca deschideti actiune in instanta trebuie sa aveti elemente care sa va sustina punctul de vedere. Un document favorabil din partea politiei, emis in urma efectuarii cercetarii, ar putea fi un astfel de element.
Certificatul medicul legal de care dispuneti, doar constata starea dvs. de sanatate, dar nu nominalizeaza responsabilitati/ vinovatii.
Daca in zona producerii evenimentului erau instalate camere de supraveghere puteti cere politiei sa solicite patronului sa le fie puse la dispozitie.
Colegii dvs. pot fi intrebati de catre politisti, care este motivul pentru care in momentul premergator altercatiei au plecat din preajma dvs.