avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Subiect jenant si penibil - solicitare restituire bani ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Subiect jenant si penibil - solicitare restituire bani dati de bunavoie

Buna tuturor.
Dupa cum scriam in titlu, sa va povestesc o intamplare jenanta si penibila, din punctul meu de vedere :-)
Am de-aface cu un tip calabrez, italian care imi tot trimite mesaje de amenintare pe telefon. Mi-a fost prieten perioada ce am lucrat-o in Italia, m-am intors acasa in Romania cu gandul ca doar pentru o perioada scurta apoi ma voi reintoarce la el in Italia. Acest lucru nu s-a intamplat si l-am lasat, ne-am despartit. In acest timp de 2 ani, cat eu eram/sunt acasa, el din prorie initiativa imi trimitea cand putea banuti prin western union, restul cred ca vi-l puteti imagina. Acum isi vrea banii inapoi, acuzadu-ma ca l-am furat sau m-a imprumutat. Ei bine amenintarile vin in sensul ca pana in data cutare daca nu ii inapoiez suma de 2000e ori ma da pe mana politiei, ori la un avocat sa-si recupereze ... banii.
Ma gandesc pe cat se poate de logic, legal, chiar poate sa-mi faca ceva?

Va multumesc si astept parerile voastre. O zi buna,
Maria

Alte discuții în legătură

Cum imi pot recupera banii dati cu imprumut andra2011 andra2011 Am imprumutat acum 1 an, o suma de bani ( 1000 euro ) unei colege. O cunosteam de putina vreme, ne-am cunoscut in Elvetia si am lucrat o perioada impreuna. ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcolice dumitrunicole dumitrunicole Buna ziua am fost depistat cu o concentratie de 1,4 in aerul pur expirat in Italia. Eram la schi si aveam doar de mutat masina 200 m dintr-o parcare in alta, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara viorel2011 viorel2011 copii mei si fosta sotie s au mutat in irlanda,eu le am trimis pensia alimentara (LUNA TRECUTA) acolo prin serviciu western union insa fosta ... (vezi toată discuția)