avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... carti dr civil si penal conform noilor coduri la ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

carti dr civil si penal conform noilor coduri la jumatate de pret

imi permit sa intreb daca intereseaza pe cineva carti pe noile coduri la jumatate de pret. le-am achizitionat in ideea de admitere inm dar am realizat ca nu e ceea ce vreau sa fac.:justcuz:
este vorba de urmatoare carti. asigur transportul lor oriunde in tara. cartile sunt in stare foarte buna, fara rupturi, mazgalituri.
1. Grile.penal si procesual penal-C.Danilet, ed.C.H.Beck, pret 25 lei.
2.Teste gril ptr examenele de admitere in profesiile juridice.Drept civil- F.Motiu.- ed.U.J., pret 24 lei
3.Teste grila Dr.penal si procedura penala-M.Udroiu- pret 25 lei
4.Fise de procedura penala, partea generala si partea speciala- M.Udroiu, pret 40 lei
5.Proba 3. Interviul.Etica si deontologie judiciara-C.Danilet, pret 20 lei
6.Actiunea revocatorie si actiunea oblica- pret 13 lei
7.Dictionar de drept penal si de procedura penala-M.Udroiu, pret 25 lei
8.Prezumtiile in materie civila.Prezumtiile legale relative-M.Paraschiv, pret 16 lei
9.Viciile de consimtamant-A.Hurbean, pret 19 lei
10.Prezumtiile in materie civila. Prezumtiile legale absolute si prezumtiile simple-M.Paraschiv, pret 19 lei
11.Curs de drept civil. partea generala-G.Boroi, pret 27 lei
12.Tratat de drept civil. contractele speciale, 3 volume-F.Deak, pret 45 lei
13.Modele de contracte si alte acte juridice-F.Ciutacu, pret 15 lei
14.Actiunea in revendicare si regimurile ei juridice-E.Marin, pret 29 lei.
15.Dictionar de expresii juridice latine-L.Sauleanu, pret 14 lei.
16.Tehnica de redactare a minutei in procesul civil- M.Dicu, pret 17 lei.
17.Curs de drept civil.drepturile reale principale;G.Boroi, pret 29 lei.
18.Tratat de drept succesoral-F.Deak, pret 15 lei
19.Drept civil.Obligatiile.Contractul.-I.Adam, pret 65 lei
20.Fise de procedura civila-A.Ciurea, pret 32 lei
21.Drept civil.teoria generala a obligatiilor-C.Statescu, pret 29 lei
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2015
97sss, utilizator

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)