avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Cheltuieli bugetare
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Cheltuieli bugetare

Buna ziua,

Sunt salariat la un serviciu public de asistenta sociala care are personalitate juridica si este finantat integral din bugetul local. Vreau sa stiu daca cheltuiala cu salariile personalului acestui serviciu este corect incadrata in capitolul bugetar 68.02. - asistenta sociala si alte asigurari sociale.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Toader Elena Daniela , utilizator 13:26, 2 Decembrie 2015
Încadrarea este corectă, consultati și aici
[ link extern ]
Multumesc!
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce salariu prevede legislatia pentru cs cor 211310 zefirzefir zefirzefir Vreau sa particip la concurs pentru post de cercetator stiintific ,la un institut de cercetare bugetar, am fost la oficilul fortelor de munca unde mi a zis ca ... (vezi toată discuția)
Salariul de incadrare mixi64 mixi64 am terminat colegiul si de la 1 ianuarie 2008 sunt angajat pe post de asistent medicina generala cu un salar de incadrare de 553lei. este normal acest salar? ... (vezi toată discuția)
Salarii 01.01.2009 luccia luccia Spuneti-mi si mie daca cu data de 01.01.2009 se majoreaza minimul pe economie, fiindca am inteles ca se majoreaza la suma de 750 lei. Este adevarat? iar ... (vezi toată discuția)