avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Radiere Autoturism
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Radiere Autoturism

Buna ziua! Am o rugăminte la dumneavoastră dacă mă puteți ajuta cu un răspuns ...In luna mai 2014 am achizitionat un autoturism adus din Germania. L-am inscris la financiar la mine insa nu i-am facut cartea la RAR.. Am circulat 3 luni cu numere rosii dupa care nu am mai circulat ..mi-am platit impozitul si m-am hotarat sa o vand. in luna mai 2015 am reusit sa o vand unui domn, fara a face contract de vanzare cumparare, care m-a rugat sa-l las pana in septembrie cu actele motivând ca trebuie sa repare motorul etc. Am fost de acord...in luna septembrie nu mai m-a contactat sa-i dau fiscalul...l-am sunat eu insa nu mai mi-a raspuns la telefon, intr-un final mi-a dat mesaj ca nu mai are nevoie de fiscal..nu-mi mai raspunde la telefon
Am luat legatura la primarie sa scot din evidente autoturismul iar doamnele de la finante mi-a spus ca ""modalitatea de scoatere a unui mijloc de transport din evidentele fiscale sunt: contract de vanzare-cumparare sau adeverinta de predare la un centru de fier vechi. In cazul d-voastra trebuie neaparat contract de vanzare-cumparare. Trebuie neaparat sa faceti un contract de vanzare-cumparare cu respectivul, pentru a scoate mijlocul de trasport din evidenta"".

Eu acum am ramas inregistrat la fiscal cu autoturismul ..ce trebuie sa fac ca sa radiez autoturismul din evidentele finantelor??? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:59, 26 Noiembrie 2015
Dupa cum corect v-au informat angajatele administratiei fiscale,pentru radierea vehiculului din evidenta fiscala,este necesar sa incheiati document de tranzactionare bun mobil,contract de vanzare cumparare incheiat prin notar sau prin unitati specializate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radire masine vanduta la care nu am numere sau talon elidabea elidabea am si eu o problema: acum cativa ani am avut o dacie pe care i-am vandut-o cumnatului meu, el i-a vandut-o altui cumnat care l-a randul lui a vandut-o ... (vezi toată discuția)
Ce risc daca vand masina, o radiez fiscal dar nu radiez numerele? RAMONARAMMY RAMONARAMMY Bunam Vreau sa vand autoturismul pe care il detin, dar cel care il cumpara nu are bani sa plateasca si taxa de timbru (tin sa mentionez ca eu am ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa radiez o masina de la politie? UGenna UGenna Am un cumparator pt. masina care imi zice ca o ia pt dezmembrat,si mi - zis sa facem numai act de mana.Pt a o radia de la fisc si politie nu trebuie sa am un ... (vezi toată discuția)