avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie- confiscare speciala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie- confiscare speciala

Acum ,am primit o citatie in calitate de invinuit
Material : Penal
Stadiul procesului al dosarului : Fond
Obiectul dosarului: confiscare speciala ( art. 315 lit. c NCPP)
ce inseamna chestia asta? ma puteti ajuta cu un raspuns, va rog frumos?
Probabil ati avut un dosar penal care s-a solutionat cu o solutie de netrimitere in judecata si procurorul a sesizat judecatorul de camera preliminara cu propunerea de luare a măsurii de siguranţă a confiscării speciale a unui obiect ce a fost ridicat de la dvs.
Buna seara am o citație pentru confiscate specială mă puteți lămuri vas mulțumesc?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2020
petronelaelenahorbaniuc, utilizator
Explicatia am aratat-o mai sus.
Aveti dreptul sa mergeti la instanta sa solicitati consultarea dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie pentru dosarul cu obiectivul: confiscare speciala (art ... Sab101 Sab101 Citatie pentru dosarul cu obiectivul: CONFISCARE SPECIALA (art 315 lit. C NCPP) Buna ziua! Am primit o citatie si am 2 nelamuriri: 1. In ce consta aceasta ... (vezi toată discuția)
Dosar penal confiscare speciala (art. 315 lit. c ncpp) RobertDev RobertDev Buna ziua, La inceputul anului, in cadrul unui dosar penal pe numele altei persoane, am fost retinut 24 de ore in calitate de suspect pentru savarsirea ... (vezi toată discuția)
Citatia in calitate de intimat art.315 lit.c ncpp SBV335 SBV335 Niste detalii inainte de a pune intrebarea principala , acum 3 ani am fost prins asupra mea cu un box metalic ,recent am primit o amanda pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)