avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere cu permisul suspendat

buna seara. in aprilie m-i sa suspendat permisul deoarece am trecut pe culoarea rosie a semaforului. m-i s-a eliberat o dovada cu drept de circulatie pentru 15 zile iar in a 16-a zi am fost prins de un agent de politie ca,conduceam pe drumurile publice cu dovada expirata. m-i s-a intocmit dosar penal si am fost la Udriste,am fost audiat si mi-a zis ca la inceputul lunii septembrie va fi trimis catre parchet. mentionez ca e pe raza sectorului 1. intrebarea mea este cat mai am de asteptat,daca pot sa ma duc eu personal sa grabesc dosarul sau imi trebuie neaparat un avocat sau daca imi pot lua o dovada cu drept de circulatie pana la solutionarea cazului?!
Cel mai recent răspuns: geo_blondu , utilizator 19:22, 30 Noiembrie 2015
Va confruntati cu situatie delicata
Nu este de preferat sa desfasurati demersuri pentru urgentare solutionare
Avand in vedere ca ne aflam la sfarsitul anului,cand bagajul de activitate al procurorilor este apreciabil,este de preferat sa apelati la persoana specializata care sa analizeze responsabil strategia de aparare a intereselor dv
dar macar o dovada cu drept de circulatie pot obtine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce anume ar trebui sa scriu in cerere astfel incat procurorul sa imi elibereze o dovada de circulatie si in cat timp se solutioneaza un dosar penal? Nicolae2311 Nicolae2311 Buna ziua, am si eu o problema. Am fost oprit de un ag. de la politia rutiera care pretindea ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, mi-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere - lovire persoana pe trecerea de pietoni silviat silviat Buna ziua, Saptamana trecuta am avut un accident rutier, am lovit o persoana pe trecerea de pietoni.(doar am atins-o putin cu aripa din dreapta a ... (vezi toată discuția)
Anulare sau suspendare a permisului de conducere! AleXxey AleXxey Buna! Ma numesc Alexandru si sunt din Brasov ,in urma cu aproximativ 19 luni am fost prins circuland cu autoturismul pe drumuri publice in stare de ... (vezi toată discuția)