avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... clarificarea obiectului de chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

clarificarea obiectului de chemare in judecata

am avut o cauza cu recurs la tribunal s-a retrimis la judecatorie,unde la prima infatisare s-a amanat pentru clarificarea obiectului cererii de chemare in judecata,este vorba de restituire padure ,pasune catre composesorat.Ce inseamna aceasta clarificare?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 10:19, 30 Noiembrie 2015
Clarificarea obiectului cererii de chemare in judecata inseamna sa expuneti exact ce anume solicitati sa se rezolve prin hotarare judecatoreasca (probabil ca aveti o povestioara in cererea respectiva, ea nefiind formulata de un profesionist!).
Va sfatuiesc sa apelati la un avocat care sa va ajute, in sensul ca acesta-pe baza relatarilor dvs. si pe baza actelor pe care i le veti da- sa va faca o precizare la cererea introductiva de instanta si, eventual, chiar sa va asiste/reprezinte in fata instantei!
este vorba doar despre felul solicitarii (contestare,afaceri,ș.a) sau cuprinde și altceva?
Mulțumesc!
Pentru a va raspunde cu exactitate, ar trebui sa vad dosarul respectiv si sa observ ce anume v-a cerut instanta de judecata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima infatisare - conflict de munca ContSters73633 ContSters73633 buna ziua, vreau sa stiu daca pot da la prima infatisare cererea de completare a cererii initiale de chemare in judecata (am facut cerere de preschimbare a ... (vezi toată discuția)
Exceptii si probe dupa interogatoriu adrianadamian2009 adrianadamian2009 Intrebare: In situatia in care la fond s-au administrat o parte din probe, dar reclamantul a solicitat interogatoriu si a fost admis, dupa interogatoriu se vor ... (vezi toată discuția)
Micsorarea catimii obiectului cererii de chemare in judecata ContSters54572 ContSters54572 Catimea obiectului cererii de chemare in judecata se poate micsora numai pana la prima zi de infatisare sau oricand, in tot cursul procesului? Art. 132 alin. ... (vezi toată discuția)