avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua ,va deranjez cu o intrebare ;fratele meu este plecat in statele unite ,sotia lui a depus actele de divort si vrea pensie alimentara .vream sa stim cum se plateste aceasta pensie avand in vedere ca el lucreaza cateva ore pe saptamana avand un contract cu o agentie de acolo dar il plaseaza la ore de lucru cand si cand .un fel de part_time.cum va plati pensia in functie de salariul minim din romania sau in functie de salariul lui de acolo
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:16, 30 Noiembrie 2015
In functie de salariul lui de acolo; raportat la contractul de munca pe care il are.
Buna seara,
Daca trimite o adeverinta din care reiese cat de act salariul lunar pe care o traduceti si o legalizati in Romania si o depuneti la instanta atunci se stabileste pensia in functie de salariul lunar de acolo.
Daca nu, se va stabiloi in functie de salariul minim pe economie din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pt pensie alimentara si custodie elisa_28 elisa_28 buna seara,urmeaza sa il dau pe tatal copilului care ne-a abandonat de craciun in judecata pentru plata pensiei alimentare si pt custodie.El e plecat in Italia ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara GETA26 GETA26 buna seara Eu am divortat in 2011 si de atunci fostul sot imi plateste o pensie lunara fixa de 550 lei pentru 2 copii. Zilele trecute am avut surpriza ... (vezi toată discuția)