avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Persoana cu handicap
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Persoana cu handicap

Buna ziua!
Sunt persoana cu handicap , gradu II (diabet insulino dependent) si sunt angajat ca asistent socio-medical intr-un Centru de zi pentru persoane varstnice , cu norma intreaga , de 8 ore/zi. Va rog sa-mi spuneti daca beneficiez de reducerea timpului de lucru /zi , iar daca da atunci slariul nu este afectat(ramane intreg)?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:17, 23 Iulie 2009
Daca mai aveti si recomandarea medicului specialist in acest sens, puteti solicita reducerea programului de lucru fara afectarea salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad de handicap narcisachiriac narcisachiriac buna ziua sun cu diabet zaharat insulino dependent si fac 4 doze de insulina pe zi de la varsta de 11 ani in prezent am 34 deci de 23 de ani sufar de aceasta ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate - diabet gabrielsavu gabrielsavu Care este sansa mea de a fi pensionat inainte de vreme sau cand pot fi pensionat si in ce conditii ? Am 54 de ani, Sufar de diabet insulino-dependent din anul ... (vezi toată discuția)
Reducere program gravida ALLEXANDER11 ALLEXANDER11 Buna ziua, Am un contract de 8 ore și unul de 4 ore , daca solicit aplicarea acelei reducere de 1/4 voi lucra 6 ore și la celălalt job 3 ore? Va ... (vezi toată discuția)