avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Grad de handicap

buna ziua sun cu diabet zaharat insulino dependent si fac 4 doze de insulina pe zi de la varsta de 11 ani in prezent am 34 deci de 23 de ani sufar de aceasta boala si am si complicati cu ochi si neuropatie diabetica pina la varsta de 24 de ani am avut gradul 2 accentuat de la 25 de ani mia luat gradul si mia dat gradul 3 nu inteleg de ce am facut sesizare la acel moment dar mia venit acelasi raspuns gradul 3 mediu asi dorii si eu un raspuns de ce mi sa luat grradul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:16, 8 Februarie 2015
Abuz faceti contestatie in justitie la sectia contincios administrativ.
Referitor la motivul luarii gradului,este hazardat a emite raspuns necunoscand documentele din dosar
De-a lungul timpului au survenit o serie intreaga de modificari la normele de incadrare in grad de handicap
Aveti dreptul sa consultati medic de familie,medic specialist sa solicitati verificare la comisia medicala expertiza persoane cu handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diabetul zaharat tip 1 insulinodepedent de la varsta de 11 ani narcisachiriac narcisachiriac buna ziua sufar de diabet zaharat insulinodependent de la varsta de 11 ani si acum am 35 ani deci de 21 de ani am aceasta boala in fiecare an merg la comisie ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate - diabet gabrielsavu gabrielsavu Care este sansa mea de a fi pensionat inainte de vreme sau cand pot fi pensionat si in ce conditii ? Am 54 de ani, Sufar de diabet insulino-dependent din anul ... (vezi toată discuția)
Ce beneficii au angajatii care sunt si incadrati intr-un grad de handicap ? gabrielcpg gabrielcpg Am 52 de ani si diabet zaharat tip I - insulino dependent de 31 ani. Nu am solicitat niciodata ceva de la protectia sociala sau alte comisii. Am dobandit in ... (vezi toată discuția)