avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestat in Germania cu condamnare suspendata in Romania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestat in Germania cu condamnare suspendata in Romania

Buna ziua. La arestarea in Germania a unui cetatean roman se verifica cazierul din tara? Perioada de incercare a unei pedepse cu suspendare expira in 2016. Daca se ajunge la condamnare in Germania se ia in calcul si pedeapsa ramasa neexecutata din Romania? In Romania ce risca daca este condamnat in Germania? Arestarea este pentru cumparaturi cu carduri false. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Doareusitu , utilizator 01:38, 24 August 2017
Valeu ... cumparaturi cu card fals , nasol , dar iti pot recomanda un avocat neamt , daca e in Munchen e bine ... cam nasol , s-a jucat cu pisica in curtea ei ... sigur o condamnare , daca a fost singur la cumparaturi si nu a mai fost cu nimeni maxim 3 ani primeste daca a fost in " haita " sa se astepte de la + 3 ... pina la 8 ani ...
daca a gasit cardul poate sa scape , ehhh , ca si cum nu a stiut dar intra sub alta incidenta penala ...

Cazierul din Romania acum este actualizat pe toata Europa , ei fac verificari in consecinta ...dar in mod normal nu se ia dupa asa ceva ... dai un mesaj si iti scriu numele la avocatul din Munchen ce sigur il poate ajuta ... dar sa aibe banutii pregatiti , altfel e greu , imi e prieten si il stiu bine , cand zice " atat te costa " si te dau afara , sau atit te costa si primesti atata pedeapsa " , ar fi bine sa accepte ... . Nu cunosc detaliile care au dus la arestarea lui .


Dar poate primi si o suspendare si intedictia de a mai intra in Germania , indiferent ca e stat membru EU ...
Ultima modificare: Marți, 1 Decembrie 2015
ContSters331166, utilizator
Pedeapsa neexecutata din Romania nu se ia in seama in Germania.

Daca va fi insa trimis in Romania ca sa execute pedeapsa dupa ce va fi condamnat in Germania vor aparea problemele referitoare la condamnarea anterioara.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Pedeapsa neexecutata din Romania nu se ia in seama in Germania.

Daca va fi insa trimis in Romania ca sa execute pedeapsa dupa ce va fi condamnat in Germania vor aparea problemele referitoare la condamnarea anterioara.


Mai avem de invatat domnule avocat , statul german nu prea extradeaza hotii si orice gen , prefera sa-si consume banii pe detentia faptasului dar in orice caz nu pierde statul german sub nici o forma :)
Expulzarea pe banii cui se fac ? Al statului german ? Nu cred ar avea de castigat , pe banii statului roman ? In nici un caz , sa se spele pe cap tara respectiva cu el . Pe banii faptasului ? In nici un caz nu e prost sa-si faca pedeapsa in tara de unde e nascut si unde are bube in cap ( adica o fapta ispasita si cu rest de pedeapsa si de suspendare ( dupa caz ) .
E lux si hotel oricum unde e . Acum depinde ce avocat si-a ales in Germania , mai sunt avocati ca si-n Romania care spala bine urechile infractorilor care declara ca : hai sa recunosti ca iei atita sau etc ... sunt satul de lingusitori ca sa i se termine repede cazul :)))
Eu lucrez pe asa ceva de mult timp. Cred ca sunteți novice.
Doar cei fără pic de știință a dreptului pot afirma asa ceva.
Sper ca nu sunteți avocat ca ati fi slab de tot.


Niciun stat nu tine infractorii altui stat pe banii lui dacă au alta cetățenie decât dacă e vorba de infracțiuni deosebit de grave la adresa statului respectiv și se tem sa nu evadeze.
Hallo am si eu o intrebare eu trebuia sa ma prezint la semnat in romania dar din cauza locului de munca nu mam putut prezenta .dak am mandat de arestare germania ma extradeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest in germania ! urgent va rog. Jointt Jointt Buna seara ! ... Am si eu o mare problema. O ruda de-a mea ,a fost arestata in Germania ( Munchen ) ,acum 5 zile,datorita unui lucur minor,si anume furtul ... (vezi toată discuția)
Sustragere de la executarea pedepsei- extradare? alex f alex f Buna. Un prieten a condus un autovehicul neinmatriculat fara a posedă permis de conducere și a primit 2 ani si 4 luni inchisoare cu executare. S-a sustras de ... (vezi toată discuția)
Mandat de arestare european PanteaCosmin PanteaCosmin Asi dori sa aflu daca, autoritatile Germane emite mandate europene de arestare pentru un rest de pedeapsa de 244 de zile ,,dintro pedeapsa de 2ani dintre care ... (vezi toată discuția)