avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dublu loc de munca full time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dublu loc de munca full time

Incepand cu luna septembrie 05 sunt angajat la 2 firme diferite pentru un program intreg de cate 8 ore (de zi). Cartea de munca a ramas la firma cu jobul mai vechi, noua firma nu mi-a solicitat-o.

Ma puteti ajuta cu info privind reglementarile legale in aceasta privinta si consecintele? Cred ca e o situatie anormala si v-as ramane recunoscator pentru solutii care sa ma scuteasca de posibilele probleme?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: leoneverde , utilizator 17:12, 25 Noiembrie 2005
poti avea mai multe contracte cu fractiune de timp dar numai unul de 8 h.
cum de ti-au inregistrat al doilea contract?

As ruga pe cineva, in special pe SHATOURA, inbaza carui articol din lege nu ai dreptul la doua contracte de 8h?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat la doua firme. leoneverde leoneverde 1 - Poate o persoana sa fie angajata simultan la doua firme? 2 - Pot fi ambele contracte de munca pentru 160 ore pe luna (norma intreaga) ? (vezi toată discuția)
Dublu loc de munca full time Incepand cu luna septembrie 05 sunt angajat la 2 firme diferite pentru un program intreg de cate 8 ore (de zi). Cartea de munca a ramas la firma cu jobul mai ... (vezi toată discuția)
Contract part time irina29 irina29 ma puteti lamuri exact ce presupune un contract part-time. daca eu nu stiu decat la sfarsitul lunii cate ore am lucrat, ce fel de contrat ar trebui sa fac? ... (vezi toată discuția)