avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Tichete de reducere CFR pentru pensionari
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tichete de reducere CFR pentru pensionari

Am fost deportat impreuna cu familia in Baragan in anii 1950...
Beneficiez de o idemnizatie lunara si de 12 calatorii gratis pe CFR
Cand ies la pensie pentru limita de varsta, mai beneficiez si de cele 6 tichete pentru 50% reducere pe CFR?

Am gasit raspunsul: N-AM dreptul la tichetele de reducere daca beneficiez de calatorii gratuite in baza altor reglementari.
Ultima modificare: Marți, 1 Decembrie 2015
interval, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt beneficiar al indemnizatiei conform dl 118/1990. ... ietam ietam Buna ziua! Sunt beneficiar al indemnizatiei conform DL 118/1990. In acelasi timp, sunt proaspat pensionar limita de varsta sistem public de pensii. Potrivit ... (vezi toată discuția)
Cupoane cfr pensionari proalert proalert Buna ziua, Prin L341/2004 (legea recunostintei) beneficiez de foi de drum pe CFR. Sunt si pensionar pentru limita de varsta din 2009; nu am primit cupoanele ... (vezi toată discuția)
Pensionar vreau sa stiu daca beneficiez de permise gratuite cfr ciobanuion ciobanuion ma numesc ciobanu ion si am lucrat in perioada 1978 pana in 1997 in cadrul regionalei cfr craiova ca lacatus reparatii vagoane. acum am iesit la pensie la ... (vezi toată discuția)