avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Roaming Involuntar
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Roaming Involuntar

Cu toate ca subiectul roaming-ului involuntar (conectarea la o retea mobila din tara vecina fara ca utilizatorul sa paraseasca teritoriul tarii) in localitati apropiate de granita este relatat pe larg in presa nu am vazut nimic care sa explice cai de atac in cazul unor facturi exorbitante.
Zilele trecute, trecand prin clisura Dunarii, am ajuns la Bucuresti cu aproape 200 euro costuri suplimentare. Telefonul era in bagaj asa ca n-am vazut mesajele.
Asta in reteaua Vodafone, amici de-ai mei aflati in Orange au primit automat mesaje cu reglarea costului suplimentar la zero.

Care sunt posibilitatile mele de a refuza la plata aceste costuri ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:32, 2 Decembrie 2015
Trebuie făcută solicitare scrisa la firma de telefonie cu precizările de rigoare.
Ei pot verifica locația dvs.

Mai întâi sunați și vorbiți cu ei.
Sa facă asa toți cei prejudiciate.

Deocamdată nu e vorba de proces și cred ca se poate rezolva amiabil ca au cum sa își dea seama ce s-a întâmplat și unde va aflați în acele momente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conectare la rețeaua de telefonie din ucraina Raduandrei7865 Raduandrei7865 Buna ziua nu stiu daca a mai întîmpinat cineva o problemă asemănătoare dar as dori sa stiu ce părere aveți despre aceasta problema.pe data de 13 iulie ... (vezi toată discuția)
Factura orange umflata theodora76 theodora76 Am un abonament orange de 9 ani si nu am avut prbleme cu ei pana la ultima factura primita acum 2 zile care nu este mult 650 ron, dar m-am trezit cu convorbiri ... (vezi toată discuția)
Exista precedent judiciar pentru folosirea involuntara a serviciilor roaming? IulianVdV86 IulianVdV86 Exista precedent judiciar pentru folosirea involuntara a serviciilor Roaming fara a parasi tara sau a depasi granitele Romaniei? Pe scurt, situatia sta in ... (vezi toată discuția)