avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dobanda legala sau Dobanda penalizatoare
Discuție deschisă în Executare silită

Dobanda legala sau Dobanda penalizatoare

Am doua HJ castigate care stabilesc acordarea de "dobanzi legale" pentru drepturi salariale nachitate pentru perioada 2012-2015
Atata in considerente cat si in dispozitivul HJ se foloseste doar termenul de "dobanda legala".
Undeva in motivatie se face referire la art. 2- OG 13/2011, fara a preciza ceva despre ce fel de dobanda este vorba.

Cum este corect?
Calculul dobanzii sa se faca dupa:
- dobanda legala
sau
-dobanda penalizatoare (+ 4procenter)

Fiind vorba de o institutie bugetara, nu vreau sa ne trezim cu Curtea de Conturi ca vine si spune ca nu exte corect.
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Dobanda legala conform og 13/2011? nicusorilinca nicusorilinca Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine cu o formula de calcul a dobanzii legale, penalizatoare conform OG 13/2011. In concret este vorba de drepturi ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala creanta Adrian_Gorj Adrian_Gorj Am fost bunul samaritean si am renovat o cladire a unei persoane. Eu am suportat toate cheltuielile, urmand ca prin contract el sa plateasca tot la ... (vezi toată discuția)
Calcul dobanda legala conform unei hotarari judecatoresti alexandraoana alexandraoana Buna ziua. In data de 01.07.2009, mai multi salariati au castigat la Curtea de Apel plata unor sporuri. Aceste sporuri au fost platite conform OUG 71/2009, ... (vezi toată discuția)