avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lichidare societate cu bunuri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lichidare societate cu bunuri

Buna seara! Vreau sa lichidez- radiez o societate comerciala cu bunuri.Societatea are asociat unic si are o cladire pe care am inteles ca la radiere societate cu bunuri aceasta trece in patrimoniul lui. Trebuie sa plateasca tva la stat pt. activul respectiv?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Lichidare , radiere firma mihailcostache mihailcostache Buna seara, Am o firma ( un S.R.L cu asociat unic)care are activitatea suspendata din mai 2010. Mentionez ca nu am nici o datorie (ANAF sau altii), as vrea ... (vezi toată discuția)
Srl dizolvat la cererea orc imobile pe srl Fekete Balazs Fekete Balazs Am si eu o speta interesanta. Societatea comerciala a fost radiata la cererea ORC iar societatea respectiva are in proprietate un imobil, o cladire. Acuma ... (vezi toată discuția)
Am o sc care nu mai are activitate Emmanuel_ro Emmanuel_ro buna ziua , am o SC din anul 2008 am functionat aproximativ 2 ani apoi din 2010 nu sa mai lucrat ...acum vreau sa stiu ce e de facut sa o inchid sau sa o ... (vezi toată discuția)