avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon de consum produs finit saga
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon de consum produs finit saga

Buna ziua! am inceput sa lucrez in saga de cateva zile, contabilitate primara tot de f putin timp, nu reusesc sa scot un bon de consum pe produs finit, imi selectez din lista ce s-a folosit dar nu imi apare si pretul cantitate , doar numele produsului fara cantitate , pret de intrare, poate lucreaza cineva in saga si reusesc sa aflu raspunsul :(

Alte discuții în legătură

Productie niko 94 niko 94 Puteti sa-mi spuneti daca inreg contabile sunt bine? 301-401 100 601-301 100 345-711 100 pret de productie 411-701 pret de vzare(pret de prod.+cota ... (vezi toată discuția)
Organizarea contabilitatii unui restaurant bolba alina bolba alina Inregistrarea marfii cu adaos la bar ma deruteaza foarte tare. Daca de exemplu, se cumpara sticle de coca cola la 250 ml, care se vand ca atare cu 5 lei / ... (vezi toată discuția)
Saga anairam_unid anairam_unid Stie cineva in saga cum se introduc mat consumabile dar sa apara facturile in jurnalul de cumparari? (vezi toată discuția)