avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in actualitate,,divortul,,
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in actualitate,,divortul,,

buna ziua
am si eu o problema si as dori tare mult un ajutor din partea dumneavoastra cu privire la un divort.
sunt casatorita si am un copil minor,sunt casatorita de 5 ani si stam in apartamentul socrilor,binenteles stam singuri deoarece socri mei locuiesc la tara.Intrebarea mea pt dumneavoastra este ca daca eu divortez de sotul meu pt ca nu ne mai intelegem eu neavand nici un venit si binenteles lucreaza numai sotul in urma divortului cui ramane copilul?
Si inca ceva mie imi place sa consum bauturi alcoolice ,nu este placut sa recunosti dar asta e realitatea si toata familia sotului stie in urma unei certi puternice.
Ma va afecta asta la obtinerea custodiei copilului.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 10:49, 26 Iulie 2009
Felicitari pentru hotararea luata....va urez din tot sufletul reusita.
Si sa aveti o casnicie minunata in continuare. Aveti un copil minunat care merita sa fie alaturi de ambii parinti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor cri_213 cri_213 as vrea sa stiu ce sanse am sa mi se acorde tutela exclusiva a fiului meu de 1 an, in conditile in care eu sunt in concediu de crestere a copilului,pe sotul ... (vezi toată discuția)
Drepturi si obligatii doris24 doris24 Buna ziua. Am 24 de ani,sunt casatorita din aprilie 2010 si am un baier\tel de 1 an si 3 saptamani. Vreau sa depun pt divort si sa ma mut la tatal meu. Din ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului dorel 67 dorel 67 buna ziua, incerc pe scurt sa-mi descriu problema: sotia a fugit de acasa (locuim in italia) impreuna cu fiul nostru de 2 ani si 4 luni si o suma ... (vezi toată discuția)