avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Plangere Colegiul Psihologilor
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Plangere Colegiul Psihologilor

Buna seara,

Am facut o plangere la Colegiul Psihologilor din Romania in legatura cu abaterile unui psiholog care a incalcat flagrant Codul Deontologic al psihologilor cu libera practica din Romania.
Plangerea am trimis-o de doua luni dar inca nu am primit raspuns cu toate ca am contactat Colegiul Psihologilor si prin email.
Care este organismul care controleaza acest Colegiu al Psihologilor?
Sa fac o sesizare catre Ministerul sanatatii? Sau la Parlament?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters340125 , utilizator 19:25, 6 Decembrie 2015
vad ca nimeni nu se pricepe...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public - colegiul psihologilor danielciorsac danielciorsac Vreau sa stiu daca un psiholog care lucreaza ca functionar public in sistemul de stat este obligat sa se inscrie in colegiu psihologilor?Poate sa se ia vreo ... (vezi toată discuția)
Atestat de libera practica psiholog susi80 susi80 Buna ziua,vreau sa va prezint problema cu care ma confrunt. Am absolvit facultatea de psihopedagogie speciala in 2003 si am profesat ca psiholog respectiv ... (vezi toată discuția)
Este legala stimularea posibililor colaboratori prin comisioane daca aduc clienti? Guy Forget Guy Forget De ceva timp am un cabinet individual de psihologie, specializat in psihologia transporturilor si psihologia muncii Pentru inceput, pentru a patrunde pe piata ... (vezi toată discuția)