avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bransament lumina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bransament lumina

buna seara suntem o familie din iasi care am construit pe proprietatea noastra privata si anume pe un teren intravilan o casa in tomesti iasi.am primit autorizatie de constructie si aviz eon dar cei cu bransamentul la electricitate firma e-on ne-a zis ca trebuie sa se faca o retea noua doar pe calea de acces pe drumul din actele casei..casa noastra fiind pe al doilea rand de case in capat.. fara alta in rand cu noi si avem nevoie de aprobarea primariei sa ne suporte costurile extinderii ce trece mai mult de 2 stalpi..in total fiind cam 10 12 stalpi pe acest drum.. e-on zic ca nu e vina lor ca ei ast verde de la primarie si primaria zice ca nu vrea, ca nu au fonduri..ce este de facut tinand cont ca avem toate actele si autorizatiile in regula si locuim la 300m distanta de celelalte case ...nu mi se pare corect ca primaria sa de-a un teren intravilan daca nu pot da macar lumina..nu zic de alte utilitati ..ba mai mult ne-au lasat si sa construim sa facem o investitie destul de mare ei stiind ca nu putem avea sprijin din partea lor.as vrea sa stiu exact cum sa procedez daca pot merge in instanta legal ce este de facut..va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)
Acord notarial bluess bluess Buna ziua. Va multumesc daca m-ati putea ajuta. Am construit o casa. Acum am inceput procedurile de racordare la energie electrica. Trebuie sa fac o extindere ... (vezi toată discuția)
Bransare teren la utilitati ContSters94154 ContSters94154 este o gospodarie in vecinatatea terenului meu care are tras curent - este vorba de un bransament privat (adica omul la vremea respectiva a platit si stalpii ... (vezi toată discuția)