avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... termen recurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

termen recurs

Am primit o hotarare judecatoreasca (contencios administrativ) pe data de 09.07.2009. Pana in ce data se poate depune cerere de recurs? (direct la instanta). Dar cerere de indreptare erori? (asta in cazul in care nu fac recurs). Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 23 Iulie 2009
adelina mihut, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:55, 23 Iulie 2009
25 pica sambata; in acest caz se mai poate depune si in 28? adica luni?

Nu, in cazul de fata ( 25 fiind intr-o zi de sambata), ultima zi prin care o puteti depune este 24. Mult succes.B-)
Nu am verificat niciun calendar, deci nu am stiut ca 25 pica sambata.
Puteti sa-l depuneti luni, potrivit art. 101, ultim alineat Cod procedura civila.
Desigur, este mai bine sa depuneti motivele de recurs mai devreme, evitati invocarea exceptiei tardivitatii de partea potrivnica.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutor ContSters102723 ContSters102723 poate cineva sa ma ajute si pe mine cu o problema ? hotararea instantei am primito joi 28 mai a. c. am introdus recurs in data de luni 15 iunie cum se ... (vezi toată discuția)
Super-hotarare judecatoreasca ulian1 ulian1 In 2007 am deschis proces civil, pretentii, nr. dosar 15066/233/2007 judecatoria Galati, solutia se vede pe site-ul judecatoriei \"Respinge acţiunea civilă ... (vezi toată discuția)
Depunere intampinare bogdan florin vasile bogdan florin vasile buna seara numele meu este florin si in 3 aprilie 2009 mia fost retinut permisul pt o presupusa trecere pe rosu bineinteles am facut contestatie mia fost ... (vezi toată discuția)