avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cautarea unui document (hotarare de divort)
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cautarea unui document (hotarare de divort)

Am nevoie de o copie legalizata a unei hotarari de divort emisa intre anii 1956-1960 (nu stiu sigur anul), problema fiind ca tribunalul unde s-a dat hotararea pastreaza arhive numai din anul 1961...DE UNDE POT SA OBTIN ACEASTA COPIE?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2015
Valentin_sandu1969, utilizator

Alte discuții în legătură

Duplicat hotarare de divort evgheni evgheni Buna ziua ! Este posibila obtinerea in Bucuresti a unui duplicat a hotararii de divort emisa de Judecatoria Municipiului Constanta in urma cu 25 de ani? ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata Vasile Rascanu Vasile Rascanu Scuzati-mi intrebarea, eu o consider stupida, dar asa mi s-a spus de catre un notar acreditat : Copia legalizata a unul ceritificat de divort se face numai la ... (vezi toată discuția)
Cum obtin sentinta de divort? cristinica1974 cristinica1974 Concret : divortul s-a pronuntat acum 3 ani si ceva, decizia a fost definitiva si irevocabila; problema este ca aceasta decizie nu a fost trimisa la partile ... (vezi toată discuția)