Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil

Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil	    

Ioan Petru Butariu, Contabil
 Ioan Petru Butariu, Contabil 	
			 ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 TIBERIU IOAN	                   

Ce trebuie sa fac ca sa imi radiez Dacia pentru care am luat si actele de la dezmembrare. Am impozitul platit pana la 31 12 2009, daca nu ma incadrez sa ... (vezi toată discuția)
	                    TIBERIU IOAN	                   

Ce trebuie sa fac ca sa imi radiez Dacia pentru care am luat si actele de la dezmembrare. Am impozitul platit pana la 31 12 2009, daca nu ma incadrez sa ... (vezi toată discuția)

CristineO	                   

Buna ziua
Intentionez sa radiez masina pe care nu o mai folosesc de cativa ani. Intrebarea mea este daca radiez masina mai platesc impozitul ?
Cum scap de ... (vezi toată discuția)
	                    CristineO	                   

Buna ziua
Intentionez sa radiez masina pe care nu o mai folosesc de cativa ani. Intrebarea mea este daca radiez masina mai platesc impozitul ?
Cum scap de ... (vezi toată discuția)

adina_miu	                   

Buna ziua, anul trecut socrul meu a decedat si avea inregistrat la circa financiara un oltcit vechi de 32 ani, pt care am platit impozit si anul acesta - dar ... (vezi toată discuția)
	                    adina_miu	                   

Buna ziua, anul trecut socrul meu a decedat si avea inregistrat la circa financiara un oltcit vechi de 32 ani, pt care am platit impozit si anul acesta - dar ... (vezi toată discuția)