avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inregistrare dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inregistrare dosar

Buna seara,

Cum pot verifica daca dosarul mi-a fost inregistrat in sistemul instantei.
Desi am confirmarea verbala a avocatului, nu gasesc dosarul inregistrat.
Se poate ca acesta sa nu apara in sistem? Pe site se mentioneaza ca acesta primeste numar in aceeasi zi sau, exceptie, a doua zi.

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: FlorianVarain , utilizator 18:59, 7 Decembrie 2015
Daca aveti aparator,acesta nu a comunicat numarul de inregistrare ?
Fie verificati pe site-ul instantei ,fie va deplasati personal la arhiva instantei
Actualizarea dosarelor este conditionata si de bagajul de activitatea al instantei ,iar dosarele depuse la sfarsitul saptamanii pot fi verificate pe site saptamana urmatoare
Nu mi-a comunicat numarul. Mi-a spus ca l-a depus pe 27.11 si voiam sa stiu daca apare mai tarziu pe site sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere cerere infiintare ong la judecatorie sau prin posta? pajura11 pajura11 Salut - se pot depune cererea si actele (dosarul) pentru infiintarea unei asociatii si prin posta? Sau doar in persoana (sau prin imputernicit) la judecătoria ... (vezi toată discuția)
Nu gasesc un dosar pe site-ul just.ro nico7777 nico7777 din momentul depunerii unui dosar la judecatorie, daca are numar de inregistrare, dupa cat timp acesta poate fi gasit pe site-ul just.ro? (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu daca avocatul a depus cererea de chemare in instanta? Raluca72 Raluca72 Buna ziua. Il dau pe tatal meu in judecata pentru recunoasterea paternitatii si am vorbit cu un avocat. El mi-a spus ca a facut cererea de chemare in judecata ... (vezi toată discuția)