avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare Silita pe persoana FIZICA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare Silita pe persoana FIZICA

Buna seara ,

As dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema, am avut o firma in care am fost asociat unic, care a intrat in insolventa si s-a terminat totul intrand in faliment in martie 2015 , pe aceasta firma am avut luat un credit la BRD, pe care l-am folosit in achizitionarea unei masini, intrand in insolventa , avocatii s-au ocupat cu definitizarea situatiei , iar eu am predat masina acestora , pe care au valorificat-o , BRD-ul fiind inscris la masa credala, lichidatorul spunandu-mi ca totul s-a incheiat , mentionez ca , creditul a fost garantat cu masina , nu alte bunuri .
Acum m-am trezit , ca banca BRD , m-a executat pe persoana fizica , executandu-mi bunurile mobile.
Ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 22:17, 7 Decembrie 2015
Banca nu si-a recuperat in totalitate creanta, asa incat se indreapta acum si impotriva dvs. Trebuie sa cititi cu atentie contractul de credit si sa formulati, in termen de 15 zile, contestatie la executare prin care sa puteti obtine chiar anularea executarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, va rog sa inteleg si eu impexvladel impexvladel Am garantat cu apartamentul pentru o ruda la un credit pe firma. Am inteles ca firma e la tribunal cu proces de faliment. In situatia mea mai sunt alte 3 ... (vezi toată discuția)
Ipoteca sbpackard170 sbpackard170 In anul 1998 am ipotecat un teren care imi apartine ca persoana fizica in favoarea unei banci pentru un credit acordat unei firme. Firma a intrat in faliment ... (vezi toată discuția)
Recuperare bun de la terta persoana ionut117 ionut117 Buna ziua! Am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajute cineva. E destul de complicata si complexa sau cel putin asa imi pare mie...Avand in vedere ca nu ... (vezi toată discuția)