avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Productie periodica pentru SRL
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Productie periodica pentru SRL

Am 2 întrebări legate de procesul de producție:

1) Să spunem că vreau sa produc 10 șepci / săptămână, cum ar trebui să arate procesul de înregistrare și vânzare? (menționez că nu am firmă plătitoare de TVA)

2) Dacă lucrez cu producători locali ce nu pot emite factură - există vreo metodă legală să colaborez cu ei?

Scuzele mele dacă sunt întrebări de începători, dar încerc să înțeleg procesul exact ca să nu fac vreo greseală . Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 7 Decembrie 2015
HBengescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Fonduri europene certificat producator versus pfa / ii bdany bdany Buna ziua, Daca ati puteti sa ma ajutati si pe mine cu cateva lamuriri, in ceea ce priveste accesarea fondurilor europene pe masura 121. In acest moment ... (vezi toată discuția)
Colaborare persoana juridica cu platforma upwork lucian_crb lucian_crb Salut! Nu stiu daca pana acum s-a mai intalnit cineva cu aceasta problema, dar sper ca cineva de aici sa ma poata ajuta. De ceva timp desfasor activitate ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl in 2018 adrianana adrianana Buna ziua, Am niste intrebari si eu legat de infiintarea unei SRL, am citit niste articole si se pare ca e mai avantajos sa-mi deschid o firma de tip SRL ... (vezi toată discuția)