avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acte pensionare (Romania si Polonia)
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acte pensionare (Romania si Polonia)

Buna ziua,

Ma aflu in Polonia si muncesc de 3 ani cu contract iar acum m-am decis sa ma intorc in Romania (unde am lucrat inainte alti 3 ani).

La intoarcerea mea in Romania pentru penstionare trebuie sa aduc pentru casa de pensii anumite documente pentru a dovedi vechimea in Polonia sau doar la varsta de iesire la pensie voi completa formularele necesare si totul va fi rezolvat de casa de pensii?

Va multumesc,
Ioana

Alte discuții în legătură

Pentru pensie in romania mediterana mediterana Va salut cu respect, de ceva vreme ma gandesc sa ne intoarcem in tara. Ma aflu de 23 de ani in Israel si am 50 de ani. In Romania am lucrat doar 6 ani, am ... (vezi toată discuția)
Drepturi in polonia krisdebuc krisdebuc Sunt stabilit in Polonia de vreo 13 ani si voiam sa stiu daca se pot calcula la anii de pensie si cei 9 ani pe care i-am lucrat in Romania.Daca raspunsul e ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensie de urmas sau de pensie proprie? vichi_sea vichi_sea Buna ziua, As dori si eu sa ma ajutati cu cateva informatii legat de iesirea la pensie anticipata de urmas. Am 54 de ani si sotul meu a murit in anul 1994 la ... (vezi toată discuția)