avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren

Buna seara.

Avem un teren intabulat pe care am construit o casa. Cand am fost la cadastru sa intabulam si casa, am aflat cu stupoare ca din terenul nostru, 300 m2 se suprapun pe parcela unei rude.
1. Care e modalitatea cea mai scurta de a remedia situatia in cazul in care nu se poate rezolva pe cale amiabila?
2. Care este termenul limita de a se redeschide procesul de succesiune?

Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 17:08, 10 Decembrie 2015
Acțiune în instanță- rectificare carte funciară

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate - se poate contesta intabularea unei parcele? ContSters206369 ContSters206369 buna seara... pe scurt: detin un teren , pus in posesie in 1991, cu titlu de proprietate , dar nu am facut intabulare pe el , ...vecinii mei au intabulat ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastru casa +teren mentionez ca parintii mei ( ... emy1991 emy1991 Suprapunere cadastru casa +teren Mentionez ca parintii mei ( tata decedat ) locuiesc intr-o comuna de 60 ani avand casa si suprafata de 1850 mp inregistrati ... (vezi toată discuția)
Se poate anula un cadastru in instanta? adriana.popescu adriana.popescu Buna seara, Problema mea este urmatoarea: Detin un teren mostenire de la bunici pe care doresc sa fac cadastru. Numai ca in momentul in care am demarat ... (vezi toată discuția)