avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Program contabilitate
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Program contabilitate

buna seara
recomandati-mi va rog si mie un program de contabilitate si gestiune bun. pentru partea de gestiune vreau sa lucrez cantitativ valoric si amplasat programul la casa de marcat
va multumesc
Buna, Flori! Printr-o situatie similara am trecut si eu cand imi cautam un soft care sa ma ajute cu afacerea mea (domeniul acsta financiar contabil era destul de intortochiat la inceput pentru mine). Cred ca ai nevoie de un soft care sa fie usor de folosit si, in caz de urgenta, sa ai acces si la o linie de asistenta. Pentru ceea ce ai tu nevoie (corelare cu o casa de marcat si lucru valoric) cel mai bine ar fi sa incerci CIEL Gestiune Comerciala V7. Iti poti seta perioada de intorducere a datelor, ai la dispozitie o evidenta pe loturi. In plus, poti folosi si rapoarte de de gestionare a stocurilor si a partenerilor. In plus, ai la dispozitie si varianta demo ca sa iti poti face o idee despre cum functioneaza :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer intre gestiuni ady09 ady09 buna ziua.am in programul saga create 2 gestiuni: una cantitativ valorica (productie) si una global valorica (comert cu amanuntul).Cum transfer produsul finit ... (vezi toată discuția)
Cum se descarca gestiunea de marfa la un magazin cu amanuntul? carmenbn carmenbn Trebuie sa achizitionam o casa de marcat si as vrea sa stiu ce rapoarte trebuie sa emita astfel incat sa se descarce cat mai corect gestiunea de marfa si sa ... (vezi toată discuția)
Soft contabilitate ralucasurianu ralucasurianu buna ziua. sunt medic de familie si am nevoie de un soft pt contabilitate in partida simpla , care sa aiba si componenta de salarii, state,declaratii. ce imi ... (vezi toată discuția)