avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme contract

am semnat un contract de munca pe 3 ani cu o banca .
In contract mi-am luat angajamentul ca timp de 3 ani am sa raman la ei in banca pe acel post sau un post similar de la ei.
Problema este ca eu nu prea mai vreau sa raman la ei, si sunt tinut fortat in baza acelui contract.Sunt nevoit sa stau la munca peste program ,la inceput mi se decontau toate deplasarille, acum mai putin.
Ce mi se poate intampla daca eu refuz sa mai vin la ei si imi dau demisia?
La ce sa ma astept din partea lor?
Angajamentul e sa raman 3 ani la ei fara a-mi oferi o alta varia in caz ca vreau sa demisionez
Cel mai recent răspuns: Analore , utilizator 21:56, 24 Iulie 2009
Sau poate solicita incetarea c.i.m. cu acordul partilor :)
va multumesc
MIHAI GRIGORE a scris:

Ca sa puteti pleca trebuie sa faceti actiune in instanta pentru anularea acelei clauze trecute in contractul individual de munca.
Ulterior anularii clauzei va puteti da demisia fara nici un fel de probleme!
B-)

Nu inteleg logica...
De ce ar trebui eu, angajat, sa am chinui sa anulez acea prevedere din CIM?? La ce ma ajuta?

Consider ca demisia se poate depune, iar daca societatea are cev ade comentat, sa o lasam sa comenteze. Ce credeti c-ar putea sa ii faca angajatului in aceasat situtie??
demisie nu trebuie aprobata, deci nu vad ce-ar putea sa se-ntample :)
grace_r a scris:

Nu inteleg logica...
De ce ar trebui eu, angajat, sa am chinui sa anulez acea prevedere din CIM?? La ce ma ajuta?

Consider ca demisia se poate depune, iar daca societatea are cev ade comentat, sa o lasam sa comenteze. Ce credeti c-ar putea sa ii faca angajatului in aceasat situtie??
demisie nu trebuie aprobata, deci nu vad ce-ar putea sa se-ntample :)

si eu sunt de aceasi parere, ce sa faca societatea sa actioneze angajatul in judecata pentru nerespectarea clauzei .......clauza care de altfel este nula, si se poate invoca aceasta nulitate chiar de la primul termen........daca nu exista alta prevedere in cim, nu vad de ce angajatul ar trebui sa deschida el actiunea in instanta.
Ultima modificare: Vineri, 24 Iulie 2009
Analore, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de stabilitate din ccm dorina1978 dorina1978 Buna ziua Sunt angajata la o societate si as vrea sa plec la un alt loc de munca. Am insa, o clauza de stabilitate de 30% din salariul de incadrare / luna ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu clauze speciale ema_voch ema_voch Salut! Am si eu nevoie de putin ajutor. De curand am semnat un contract de munca si din naivitate si incredere in cuvantul omului am citit doar o parte din ... (vezi toată discuția)
Angajament incheiat cu viitorul salariat Ana_Pentalog Ana_Pentalog Buna ziua, Se poate incheia de catre viitorul angajat si viitorul angajator un angajament prin care viitorul angajat isi asuma obligatia de a se prezenta la ... (vezi toată discuția)