avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Noul Cod Fiscal-impozitul pe venit pt persoanele care ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Noul Cod Fiscal-impozitul pe venit pt persoanele care muncesc in strainatate

Bina ziua.
As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o chestiune legata de Noul Cod Fiscal.
Sora mea munceste de 6 ani in Franta, cu contract de munca si forme legale. Are domiciliul in Romania in cartea de identitate.In Romania vine foarte rar,o data la 2 ani) si nu sta mai mult de o saptamana.
In acest context, trebuie sa plateasca in Romania impozit pe venitul realizat in Franta?Trebuie sa depuna la ANAF o declaratie in care sa specifice ca nu locuieste si nu munceste in Romania?
Va multumrsc.
Cel mai recent răspuns: cielodellasera , utilizator 18:26, 16 Decembrie 2015
Nu trebuie sa faca nimic din toate acestea. Nu datoreaza nimic statului roman.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu sau resedinta in cartea de identitate hp777 hp777 Buna ziua. Tatal meu este in situatia in care in cartea de identitate are un domiciliu, dar printr-o hotarare judecatoareasca urmeaza sa primeasca o hot. ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate inregistrare contract de inchiriere la anaf s6?! infosystems4u infosystems4u Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie pe care nu reusesc sa o rezolv in privinta inregistrarii unui contract de inchiriere la ANAF S6. Voi incerca sa fiu cat ... (vezi toată discuția)
Protectia copilului aelenacristina aelenacristina sora mea are o fata de 7 ani care a fost incredintata tatalui.Acesta sta cu parinti lui intr-o casa noua pe pamantul unei batrane,dar fata nu sta cu el ci in ... (vezi toată discuția)