avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare Fonduri Europene Nerambursabile Organizari ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare Fonduri Europene Nerambursabile Organizari Evenimente

Va salut!
Dupa cum se poate observa sunt interesat in accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru organizari evenimente.
Sunt un tanar intreprinzator care tocmai a inceput sa investeasca intr-o mini afacere.
In acest moment,sunt locatarul unui spatiu comercial din Bucuresti(format din demisol,parter si etaj),spatiu destinat pentru doua activitati comerciale:
->demisol : Club
->parter: sala de jocuri tip Xbox/PS4
->etaj:birouri administrative

Cele 2 activitati se desfasoara pe firme diferite,activitatea in sine nefiind inceputa propriu-zis,investitiile fiind facute dar dupa tragedia Colectiv avand de facut inca o serie de lucruri pentru a putea functiona in conformitate cu legea.

Doresc a afla daca domeniul meu de activitate(clubul)este eligibil pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru organizari evenimente,avand in vedere faptul ca este un social centre si totodata cred ca ma pot incadra si la cultural,investitiile pe care doresc sa le fac fiind in echipamente audiovizuale si in organizarea de evenimente propriu-zisa,aceasta constand in artisti si multe altele.
De asemenea,doresc sa stiu daca pot accesa fonduri nerambursabile(nu neaparat pentru organizari evenimente)pentru dezvoltare,in acest moment fiind un spatiu neaglomerat(pentru ISU),dorind sa il transform in spatiu aglomerat,fiind necesare mai multe investitii(hidranti interiori,hidranti exteriori,sistem pentru detectie a fumului,sistem pentru desfumare etc)..
Va multumesc!




Alte discuții în legătură

Accesari fonduri nerambursabile - organizare evenimente pcatalin100 pcatalin100 Buna ziua. As dori sa stiu daca este posibil accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru o afacere pe domeniul organizarilor de evenimente. (vezi toată discuția)
Psi/isu catalina420 catalina420 pentru cod caen 5829 (editarea altor produse software) este necesara autorizatia PSI/ISU, daca activitatea se desfasoara intr-un spatiu comercial la parterul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, este necesara emiterea autorizatiei isu pentru a doua ... Cumparator22 Cumparator22 Buna ziua, este necesara emiterea autorizatiei ISU pentru a doua blocuri de 7 etaje nemansardat, care au parcare comuna la demisol care are 52 locuri de ... (vezi toată discuția)