avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Microintreprindere nou infiintata - declaratii, taxe ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Microintreprindere nou infiintata - declaratii, taxe si impozite

Buna ziua,
Am infiintat o microintreprindere in luna dec.2015, platitoare de impozit pe venit, si as dori sa stiu ce declaratii trebuie sa depun la Administratia Financiara, ce taxe si impozite trebuiesc platite pe anul 2015?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: silviamiu , utilizator 09:11, 15 Decembrie 2015
Pentru trimestrul IV 2015 depuneti declaratia 100 pentru impozitul pe venitul microintreprinderilor chiar si cu zero, pana pe 25 ianuarie 2016 la ghiseul de la finante pe cd.
Cautati pe internet programul de generare a declaratiei, completati si listati in doua exemplare.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!!
O zi buna!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma noua neplatitoare de tva si cu impozit pe venit mariusscr mariusscr Buna ziua As dori daca se poate sa imi spuneti o firma nou infiintata in 2016, neplatitoare de TVA si cu impozit pe venit, ce declaratii trimestriale trebuie ... (vezi toată discuția)
Declaratii finante florymic florymic am o firma nou infiintata in februarie 2017,platitoare de impozit pe venit,dar inca nu am deschis activitatea...ce declaratii trebuie sa depun la finante pana ... (vezi toată discuția)
Declaratii srl-d irishka irishka Buna ziua! Am si eu intrebare daca ma puteti ajuta. Am deschis de curand un SRL-D, am optat pentru impozit pe venit (3%), sunt neplatitor de TVA. Nu am ... (vezi toată discuția)