sorinci a scris:
Daca nu fac niciun testament, cine va fi automat considerat tutore, mama copilului?
:slap:
Mi se pare că nu prea cititi ce am scris. Sau poate nu înţelegeţi ce am scris.
Dar eu nu ştiu cât să cobor explicaţiile. Că am mai dat pe-aci şi de "doctori" care au socotit că prea le explic ...nu ştiu cum.
Dacă am zis ca tutela se instituie cand
AMBII părinţi sunt
morţi, dvs. ce aţi înteles?
Că după dvs. UNUL, nu mai rămâne nimeni? De-aia ne mai întrebaţi încă o dată cine va fi tutore, dacă ar fi să plecaţi pe lumea aialaltă dvs. (un părinte), dar rămâne mama (al doilea părinte)!?
Aţi înţeles ca parlamentarii care au numărat câinii ciobanilor :( Şi după aceea au scris in minunea aia de lege (pentru care au protestat ciobanii) că in numarul 1 (
unul singur) câine permis să însoţească turma la câmpie se includ şi câinii (la plural, adicătelea
mai mulţi) care asigură paza stânei!
Şi or mai fi înţeles (dacă tot veni vorba) că transhumanţa o fi ... vreo metodă de împuşcare a cânilor pe drumul din munte spre câmpie. Că numai aşa poţi să pleci cu 3 câini din munte, să ajungi cu 2 la deal şi cu unul la câmpie! Hai că poate invers ...mai fată căţeaua pe drum...
Ce naiba să mai comentăm despre cum sunt făcute legile ...
Dle., serios vă pregăti de ...groapă? Sau aţi întrebat aşa ...teoretic ...ce s-ar intâmpla dacă?
Că poate ar fi bine să vă informaţi intr-un birou.