avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sechestrare bunuri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sechestrare bunuri

Am sistat activitatea societatii datorita pierderilor. Am avut un contract de comodat asupra spatiului cu proprietarul, persoana fizica, pe o perioada de cinci ani din care nu a trecut nici macar unul. Desi au trecut mai bine de doua luni de cand nu este activitate acolo ( productie ) inca nu am reusit sa vand toate utilajele. Astazi, mergand cu un posibil client la sediul firmei am avut neplacuta surpriza sa constat ca proprietarul a schimbat yala si un urma convorbirii telefonice sa aflu ca doreste chirie pe spatiu si ca a anulat contractul de comodat. Este posibil asa ceva tinand cont de faptul ca societatea sau eu personal nu am fost instiintati de acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: cristian p , utilizator 20:14, 15 Decembrie 2015
nu poate anula contractul de comodat, doar pentru ca asa doreste dumnealui. La contractul de comodat sunt conditii clare de reziliere. Sa inteleg ca nu aveti acces la bunurile din patrimoniul societatii? Vrea sa le retina pana ii platiti chirie sau ce?
Da, doreste chirie incapand de nu stiu cand pentru ca nu am primit nici o notificare iar in contractul de comodat nu este nici o conditie de reziliere. Persoana in cauza l-a intocmit. Deci, eu nu mai am acces la bunurile societatii iar azi am pierdut un posibil client.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere bellefille bellefille E vorba de un contract de inchiriere pentru un spatiu commercial.Chiriasul,persoana juridica,doreste rezilierea contractului de inchiriere.Chiria este achitata ... (vezi toată discuția)
Sechestru abuziv pe utilaje, stoc de marfa si bunuri personale adina m adina m Buna ziua.Am avut un spatiu de productie inchiriat de la o persoana juridica in care am desfasurat activitati de fabricare a mobilei. Nu am mai achitat chiria ... (vezi toată discuția)
Pot face contract de inchiriere ? iuli-ana iuli-ana daca vreau sa-i dau altei societati o cladire in administrare, eu ii refacturez utilitatile iar in schimbul chiriei se obliga sa renoveze cladirea, pot face ... (vezi toată discuția)