Elisabeta Pora 
	    	Contabil

Elisabeta Pora 
	    	Contabil	    

nicolaie.s 
	    	Utilizator

nicolaie.s 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

danbratulex	                   

Buna ziua !!!  In cazul in care am fost concediat pentru motive care nu tin de persoana mea (asa cum este scris in decizia de concediere) ce masuri pot lua ... (vezi toată discuția)
	                    danbratulex	                   

Buna ziua !!!  In cazul in care am fost concediat pentru motive care nu tin de persoana mea (asa cum este scris in decizia de concediere) ce masuri pot lua ... (vezi toată discuția)

electric_ice100	                   

Ideal si legal: Desfiintarea postului este reală atunci când prezintă un caracter obiectiv, nefiind îndreptată spre persoană ci spre postul pe care îl ... (vezi toată discuția)
	                    electric_ice100	                   

Ideal si legal: Desfiintarea postului este reală atunci când prezintă un caracter obiectiv, nefiind îndreptată spre persoană ci spre postul pe care îl ... (vezi toată discuția)

suciu_diana	                   

Buna seara, 
as dori sa va intreb daca la concediere individuala (desfiintarea postului) angajatorul nu ar avea obligatia sa prevada care sunt cauzele ... (vezi toată discuția)
	                    suciu_diana	                   

Buna seara, 
as dori sa va intreb daca la concediere individuala (desfiintarea postului) angajatorul nu ar avea obligatia sa prevada care sunt cauzele ... (vezi toată discuția)