avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am pierdut buletinul. Cum mai depun dosarul pt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am pierdut buletinul. Cum mai depun dosarul pt indemnizatie ccc.

O mare problema urgenta. Am facut toate actele necesare pentru depunerea dosarului de indemnizatie crestere copil si acum am pierdut buletinul! Toate actele necesare au seria buletinului pierdut. Cum pot proceda sa nu pierd depunerea in termen. Mentionez ca am o copie dupa buletin. Concediul postnatal l-am terminat pe 03/11/2015. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2015
AnaR18, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:00, 18 Decembrie 2015
1. Daca aveti copie dupa cartea de identitate este posibil ca la Primarie sa va primeasca aceasta copie.

2. Daca vrea si originalul, ca sa faca confruntarea, atunci va trebui sa solicitati eliberarea urgenta a unei adeverinte de identitate valabila pana veti primi o alta carte de identitate.

3. Aveti timp 60 de zile lucratoare, de la data de 04.11.2015, sa depuneti actele pentru indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC).
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru informatii. Am ajuns deja sa depun pentru un buletin nou. Luni e gata. Schimbarea buletinului nu afecteaza datele de la dosarul ccc. Deci cine mai pierde si e in situatia mea, se scoate buletin nou si se merge cu el, CNP-ul e baza. De cele 60 de zile nu stiau la ghiseu daca lucratoare sau nu. Ma mir ca nu stiau asta. E diferenta mare intre una si alta. Multumesc inca odata.
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2015
AnaR18, utilizator
1. Cei de la "ghiseu" se pare ca nu au citit prevederile legale.

2. Din OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor:

Art. 15
(1) Drepturile prevazute de prezenta ordonanta de urgenta reprezentand indemnizatii si stimulent de insertie se stabilesc dupa cum urmeaza:

a) incepand cu ziua urmatoare celei in care inceteaza, conform legii, concediul de maternitate, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile lucratoare de la acea data;

b) incepand cu data nasterii copilului, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile lucratoare de la acea data, in cazul persoanelor care nu indeplinesc conditiile, conform legii, pentru acordarea concediului de maternitate si a indemnizatiei aferente;
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene depunere acte indemnizatie ccc tibirk tibirk Buna ziua, Bebe s-a nascut pe 5 August. Sotia a lucrat pana in data de 4 August, fara sa ia concdiu de maternitate inainte de nastere. Incepand cu data de 5 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie alexandrinapui alexandrinapui am nascut pe 19 aprilie la ce data trebuie depus dosarul pentru indemnizatie? (vezi toată discuția)
Concediu crestere a copilului Simonasz Simonasz Buna ziua. As dori sa stiu cand trebuie sa depun dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului daca am dreptul la 126 de zile din care am avut din 7 ... (vezi toată discuția)