avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Statut in limba engleza
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Statut in limba engleza

Buna ziua! Sunt in curs de infiintare a propriului ONG, si as dori sa stiu daca exista posibilitatea de a redacta statutul si actul constitutv atat in limba romana, cat si in limba engleza? M-ar interesa sa le am si in limba engleza pentru ca ar fi util in relatia cu organizatiile din strainatate. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 04:36, 10 Aprilie 2016
Doar in romana pentru infiintarea ong-ului.
Nu e o problema sa fie redactat bilingv, tradus autorizat, insa in relatie cu autoritatile romane va prevala textul in lb.romana. Am operat prin instanta statute si acte constitutive bilingve si nu a fost nicio problema, insa nu se poate garanta ca nu vor fi instante care sa ridice din sprancene... insa cat timp sunt traduceri autorizate notarizate, nu ar trebui sa fie nicio problema...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! un contract de prestare servicii realizat intre 2 ... Lumi3011 Lumi3011 Buna ziua! Un contract de prestare servicii realizat intre 2 firme din romania, sau unul in care se stabileste ca o firma sa detina actiuni in cealalta este ... (vezi toată discuția)
Autentificarea semnaturii pe un document redactat in limba engleza im000111 im000111 Am niste documente primite de la un avocat din USA si trebuie sa le semnez la notar si sa le trimit inapoi. Numai ca acesta mi-a spus ca nu poate semna ... (vezi toată discuția)
Tip de procura pentru administrator firma - trebuie apostila haga sau nu? callingcard callingcard Se va crea o firma in Romania cu 3 asociati. 1 asociat este cetatean strain, si vine din Asia. Nu este rezident roman acum. Pentru inscrierea firmei vrea sa ... (vezi toată discuția)