avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1493 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somatie anaf indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somatie anaf indemnizatie copil

buna ziua ,am primit o somatie anaf pentru plata a 819ron care i as fi primit in perioada 14.05.2013-31.05.2013 pentru indemnizatie copil

mentionez ca in aceasta perioada am stat in cocediu crestere copil

ce ar trebui sa fac? multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:51, 17 Decembrie 2015
Care este data de nastere a copilului si pentru ce perioada de CCC ati optat?

In perioada respectiva ati primit realizat un venit impozabil?

Ce motive au invocat cei de la ANAF , in somatie?
Ce scrie in somatie, care este motivul pentru care se cere sa returnati banii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire indemnizatie simodeni simodeni mi se cere restituirea indemnizatiei pe ultimele 3 luni, inainte de implinirea varstei de 2 ani a copilului, cand eram in ccc. nu am avut alte venituri. ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil diana16_ela diana16_ela Am si eu o nelamurire...eu acum sunt in concediu de crestere a copilului...am optat pt 2 ani...dar m-am gandit daca pot sa ma intorc la lucru cu program de 4 ... (vezi toată discuția)
Cum se interpreteaza noua lege pt ccc ? Vladimir03 Vladimir03 Buna ziua, Tot citesc si citesc despre modul de aplicare a noii legi pt CCC si imi dau seama ca e o mare varza care se poate interpreta la ... (vezi toată discuția)